¡No m'espíis!



Les xarxes socials, a part de ser unes plataformes on podem veure que fan els nostres amics, familiars i coneguts, també són un lloc on et poden enganyar de moltes maneres i on corres molts perills. Ara et diré 5 consells que podes aplicar al teu ús en les xarxes socils:

Número 1:  No aceptar les ofertes que et surten a les plataformes, ja que et poden estafar molt fàcilmet.

Número 2: Posar la teva el teu compte en privat, ja que així sol et poden seguir les persones que tu vulguis.

Número 3: No acceptar solicitud de gent que no coneguis o seguir a persones que no coneixis, ya que no poden ser qui semblen ser. No contestar missatges d'algú desconegut, recorda les paraules de la teva mare "no parlis amb extranys!!".

Número 4 :En el cas de que mantinguis contacte virtual amb alguna persona que no coneixis, es aconsellable no quedar amb ella. En el cas de que estiguis molt desesperat i vulguis quedar amb aquella persona desconeguda, ves amb altre persona de confiança que et cobri les espatlles en la quedada, ja que aquella persona que vas a coneixer pot no ser qui sembla...

Número 5: Per últim però no menys important, no comparteixis dades personals com per exemple on vius o que t'has anat de vacances, ja que tet pots anar amb televisió a casa, i tornis sense televisió.
Si vols presumir de que has anat a les Bahames, hi presumeixes deprés de les vacances. També has de pensar las fotos o videos que comparteixes i els comentaris que fas, ja que poden tenir conseqüencies en un futur.

I fins aquí la meva llista de consells, fes-me cas, et vindra bé...

P.S. Quan juguis a Pokemón GO, presta atenció al teu voltant









Comentarios

  1. Hem semblen molt importants tots els consells i tothom tendria que seguir-los.

    Maitane Almagro 1rB

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares